In constructie

Momentan site-ul este in constructie! Va multumim pentru intelegere.

Prenotare pui Vizsla Maghiara

Prenotare pui Vizsla Maghiara

Finalizand o comanda cu acest item, veti fi contactati de un reprezentant al Canisei de Valea Muntelui pentru a discuta despre achizitia unui pui de Vizsla Maghiara. Prenotarea NU are valoare contractuala si nu reprezinta nicio obligatie financiara pentru dumneavoastra.

Cuibul A - 2017 Canisa de Valea Muntelui

si

Monta a avut loc in data de 3 septembrie 2017. Speram ca vom avea un cuib sanatos.Parintii au demonstrat deja in concursurile de frumusete (click pe nume pentru palmares), cu toate acestea ma intereseaza mai mult fixarea aptitudinilor din teren.

Si Victory de Armars si Eder de Armars vaneaza in mod frecvent. Victory exceleaza la viteza de cautare, explozie de viteza in urmarirea vanatului (in functie de conditii, este capabila sa prinda un iepure) si aport la apa. Este o catea incapatanata, care nu renunta in urmarirea vanatului. O folosesc in special la iepure si la rata.

Eder este un mascul mai puternic cu un aret spectaculos si cu o rezistenta de invidiat. Este adaptat perfect pentru vanatoarea la fazan, potarniche, prepelita, etc. Mai linistit decat “partenera” sa, cauta la o distanta optima de vanator, cu o cheta excelenta.

Amandoi impresioneaza prin energia debordanta si dorinta de lucru. Cu toate astea, jumatate din an (cam cat tine sezonul de vantoare) locuiesc in apartament (Piatra-Neamt), impreuna cu familia mea, fiind perfect adaptati si acestui stil de viata. In afara sezonului de vanatoare, au la dispozitie o curte cu livada de 6000mp si Bistrita pentru antrenamente, la locatia Canisei de Valea Muntelui in satul Paraul Carjei, judetul Neamt.

Toti puii primesc pedigree, cip, carnet de sanatate, toate deparazitarile si vaccinurile pana la data la care sunt preluati de viitorii proprietari.

Va pun la dispozitie datele de mai jos, poate va intereseaza de ce am ales sa fac o monta de linebreeding cu aceste exemplare:
Inbreeding: 6,09375%
AVK: 83,87%
Inbreeding contribution by ancestor:
– Vadaszfai Avar – 1.6078125%
– Csernelhazi Ordog Cinkos – 1.7046875%
– Ami – 1.609375%
– Pitypang Ocskos – 0.390625%
– Pitypang Jano – 0.390625%

Pedigree of: future litter
future litterEder de ArmarsLakvölgyi BogyóInt/Hun/Hun Gr/Hun Vet Ch
Vadászfai Avar
Magyarkúti Inda
Rhina de ArmarsRenusi-Vadász Magor
Mara de Armars
Victory de ArmarsLakvölgyi AszuHun Ch HMCH
Csövárberki Újonc
Alföldi Vándor Áfonya Alma
Zara de ArmarsCsernelházi Ördög Cinkos
Ami (COR)
Pentru cei interesati, mai multe informatii la 0744503241 – Radu Nastasa

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
  • 0,00 lei

Etichete: prenotare, pui, vizsla maghiara